2 “Strong Buy” Penny-aandelen die te grote winsten zouden kunnen opleveren

Nou, het is officieel. Joe Biden is nu president en hij zal – althans voor de korte termijn – worden gesteund door democratische meerderheden in beide Houses of Congress. Wall Street neemt de maatstaf van de nieuwe regering en ziet, als een van de eerste stappen, een boost in fiscale stimuleringsmaatregelen die de consumentenuitgaven waarschijnlijk zullen opdrijven, de bedrijfswinsten zullen doen stijgen en algemene economische steun zullen bieden in de eerste helft van 2021. Aandeel kopen kan ook online.

 

Investeringsstrateeg David Kostin behandelt de situatie voor Goldman Sachs, die optimistisch is over de vooruitzichten voor fiscale stimuleringsmaatregelen op korte termijn. In het licht daarvan stelt Kostin de Goldman-vooruitzichten voor dit jaar op 6,4% BBP-groei; hij ziet volgend jaar een aanhoudende sterke groei en stelt de voorspelling voor 2022 op 4%. Deze vooruitzichten zijn gestegen ten opzichte van de eerder gepubliceerde 5,9% en 3,7%. Daartoe ziet Kostin dat de S&P 500 tegen het einde van het jaar 4.300 bereikt, wat een winst van 12% zou zijn ten opzichte van de huidige niveaus.

 

“Verkiezingen hebben gevolgen. Democratische controle over Washington, D.C. na 20 januari zal leiden tot hogere fiscale uitgaven, snellere groei van het BBP, meer inflatie en hogere rentetarieven dan we eerder hadden aangenomen, ”merkte Kostin op.

 

 

Nu de markten stijgen, zijn beleggers op zoek naar de aandelen die klaar zijn voor winst. Penny-aandelen, aandelen met een prijs van minder dan $ 5 per aandeel, zijn een natuurlijke plek om naar potentiële winnaars te zoeken. Hun lage prijs betekent dat zelfs een kleine stapsgewijze winst zich vertaalt in grote percentages.

 

Voordat Wall Street-professionals echter meteen in een investering in een penny-aandeel springen, adviseren ze om naar het grotere geheel te kijken en andere factoren in overweging te nemen dan alleen het prijskaartje. Voor sommige namen die in deze categorie vallen, krijgt u echt waar u voor betaalt, omdat u weinig groeivooruitzichten op lange termijn biedt dankzij zwakke fundamentals, recente tegenwind of zelfs grote uitstaande aandelen. Aandeel postnl is niet verkocht.

 

Rekening houdend met het risico, hebben we de database van TipRanks gebruikt om aantrekkelijke penny-aandelen met spotprijskaartjes te vinden. Het platform stuurde ons naar twee spelers met aandelenkoersen onder de $ 5 en de consensusratings van de analistengemeenschap “Strong Buy”. Om nog maar te zwijgen van het substantiële opwaartse potentieel dat op tafel ligt.

 

AzurRx BioPharma (AZRX)

 

We beginnen met een bedrijf dat gespecialiseerd is in gastro-intestinale aandoeningen, AzurRx. Dit bedrijf richt zich op het creëren van niet-systemische, gerichte recombinante therapieën voor maagdarmaandoeningen. AzurRx heeft een pijplijn van drie kandidaat-geneesmiddelen, op verschillende niveaus van het ontwikkelingsproces.

 

De belangrijkste kandidaat-pijplijn, MS1819, wordt onderzocht als een behandeling voor exocriene pancreasinsufficiëntie bij patiënten die ook lijden aan cystische fibrose. MS1819 is een recombinant lipase, afgeleid van een giststam. Het medicijn is ontworpen om vetmoleculen in het spijsverteringskanaal te richten, waardoor patiënten de afgebroken vetten kunnen opnemen voor voedingswaarde. Het medicijn bevindt zich momenteel in fase 2-onderzoeken, die naar verwachting in de eerste helft van dit jaar zullen worden afgerond. Vanaf 21 januari zijn de eerste twee patiënten in de fase 2b OPTIE 2-uitbreidingsstudie gedoseerd met de behandeling, en het Data Monitoring Committee (DMC) “blijft het programma steunen”.

 

In een andere belangrijke ontwikkeling kondigde AzurRx eerder deze maand aan dat het een samenwerking aangaat met First Wave Bio om de orale en rectale formulering van niclosamide te bestuderen voor de behandeling van met immuuncontrolepuntinhibitor geassocieerde colitis (ICI-AC) en COVID-19-gerelateerde gastro-intestinale infecties. De geschatte markt voor Niclosamide als behandeling voor COVID-gerelateerde GI-problemen bedraagt ​​meer dan $ 450 miljoen.

 

Op basis van meerdere potentieel belangrijke klinische katalysatoren en de aandelenkoers van $ 0,98, denken verschillende leden van de Street dat dit het juiste moment is om de trekker over te halen.

 

Jonathan Aschoff van Roth Capital is optimistisch over AzurRx en baseert zijn prognoses op langere termijn op het waarschijnlijke succes van MS1819.

 

“We baseren onze waardering voor AZRX op verwachte toekomstige verkopen in de VS vanaf MS1819 voor de behandeling van EPI vanwege CF en CP, met een initiële jaarlijkse prijs van ongeveer $ 18.000, een prijs die consistent is met de momenteel beschikbare PERT’s. We verwachten dat MS1819 in 2023 in de VS wordt gecommercialiseerd en in 2030 een omzet genereert van $ 272 miljoen. Ex-VS. commercieel succes voor MS1819, of commercieel succes van het bèta-lactamase-programma in een vroeg stadium, zou een positieve invloed hebben op onze waardering, ”merkte Aschoff op.

 

De analist kijkt ook uit naar de eerste klinische resultaten van niclosamide bij COVID-19 GI-infectie en mogelijk bij ICI-AC, en merkt op: “Niclosamide werd in 1982 door de FDA goedgekeurd voor de behandeling van darmlintworminfecties en staat op de lijst van essentiële geneesmiddelen van de Wereldgezondheidsorganisatie. Gezien de miljoenen patiënten die het medicijn hebben ingenomen, is het veiligheidsprofiel grotendeels vastgesteld, waardoor het ontwikkelingsrisico wordt verlaagd. ”

 

Gezien al het bovenstaande beoordeelt Aschoff AZRX als een koop, en zijn koersdoel van $ 7 suggereert een torenhoge stijging van 608% voor het komende jaar. (Om het trackrecord van Aschoff te bekijken, klikt u op hijopnieuw)

 

Over het algemeen is de consensus van analisten over AZRX-aandelen een sterke koop; het aandeel heeft 4 recente beoordelingen, waaronder 3 Buys en een enkele Hold. Bovendien brengt het gemiddelde koersdoel van $ 4 het opwaartse potentieel naar 304%. (Zie AZRX-aandelenanalyse op TipRanks)

 

ProQR (PRQR)

 

ProQR is een biotechnologiebedrijf dat zich richt op behandelingen voor aangeboren progressieve blindheid. Concreet werkt het bedrijf aan medicijnen om een ​​groep genetische gezichtsstoornissen ongedaan te maken die erfelijke netvliesaandoeningen worden genoemd. Deze ziekten hebben momenteel geen effectieve behandelingen.

 

Het bedrijf heeft een onderzoekspijplijn van vijf kandidaat-geneesmiddelen, in verschillende stadia van het onderzoeksproces. De twee die het verst zijn, zijn QR-110 (Sepofarsen) en QR-421. Van die twee bevindt QR-110 zich momenteel in fase 2/3-onderzoeken. Deze kandidaat is een RNA-therapie die is ontworpen om de meest voorkomende CEP290-genmutatie te corrigeren die Leber congenitale amaurosis 10 (LCA10) veroorzaakt. Dit is een ernstige genetische aandoening van het netvlies die maar liefst 3 op de 100.000 kinderen treft.

 

QR-421 is een andere RNA-therapie, deze was gericht op exon 13-mutaties in het USH2A-gen. Deze mutaties veroorzaken blindheid door retinitis pigmentosa en / of Ushersyndroom. QR-421 bevindt zich in fase 1/2-onderzoeken, met als doel het verloren gezichtsvermogen te herstellen of het verlies in de eerste plaats te voorkomen.

 

Analist Jonathan Wolleben dekt het aandeel voor JMP en wijst naar Sepofarsen als een belangrijk onderdeel van zijn bullish thesis.

 

“We blijven om meerdere redenen een goed gevoel over de kans van slagen van Sepofarsens in Illuminate hebben: 1) Fase 1/2 bevestigde de beoogde registratiedosis en het doseringsinterval (6 maanden); 2) patiënten hadden klinisch significante en duurzame BCVA-verbeteringen na 12 maanden – centraal primair eindpunt; 3) ondersteunende secundaire werkzaamheidsmaatregelen (FST, mobiliteit); 4) vergelijkbare reacties die worden gezien in tweede behandelde ogen; 5) veiligheid op lange termijn bevestigt positieve risico / baten; en 6) Illuminate-patiëntenpopulatie werd verrijkt op basis van fase 1/2-resultaten (baselinevisie van> / = handbeweging). We kennen sepofarsen een 60% POS en model LCA10 toe als een kans van ~ $ 300 miljoen aan PRQR bij piekpenetratie, “meende Wolleben.

 

In lijn met zijn optimistische vooruitzichten, legt Wolleben een koersdoel van $ 20 op de aandelen, wat een stijging van 384% een jaar lang impliceert, samen met een Outperform-rating (d.w.z. kopen).

 

Al met al krijgt PRQR een unanieme Strong Buy-rating van de consensus van analisten, gebaseerd op 3 positieve aandelenrecensies. De aandelen worden momenteel verhandeld voor $ 4,13 en hun gemiddelde koersdoel van $ 20,67 is iets optimistischer dan dat van Wolleben, wat duidt op een stijging van 400% voor de komende 12 maanden. (Zie PRQR-aandelenanalyse bij TipRanks)

 

Om goede ideeën te vinden voor aandelen die tegen aantrekkelijke waarderingen worden verhandeld, gaat u naar TipRanks ‘Best Stocks to Buy, een onlangs gelanceerde tool die alle inzichten van TipRanks over aandelen verenigt.

 

Disclaimer: de meningen in dit artikel zijn uitsluitend die van de aanbevolen analisten. De inhoud is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden. Het is erg belangrijk om uw eigen analyse uit te voeren voordat u een investering doet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram