Bitcoin stijgt boven de $ 23.000 terwijl de gigantische 2020-rally recordhoogtes genereert

Bitcoin sprong donderdag naar een recordhoogte van $ 23.770,85 terwijl de supercharged 2020-rally doorging.

De klim brengt de winst van het token year-to-date boven de 200% en komt slechts één dag nadat het voor het eerst boven $ 20.000 werd verhandeld.

De cryptocurrency heeft het hele jaar door een sterk momentum gekend, aangezien analisten, institutionele beleggers en financiële dienstverleners steeds optimistischer worden over het gebruik ervan. Bitcoinmeester review lezen op de website.

 

 

Bitcoin klom donderdag naar een recordhoogte terwijl het buitengewone momentum van de cryptovaluta in 2020 tot het einde van het jaar doorging.

De meest populaire cryptocurrency ter wereld sprong donderdag naar een 24-uurs hoogste punt van $ 23.770,85, een stijging van 20% ten opzichte van de afgelopen dag. De klim komt slechts een dag nadat bitcoin voor het eerst $ 20.000 bereikte, en brengt de winst van het token jaar-t0-datum boven de 200%. review van bitcoin era is positief.

 

Voorstanders van Bitcoin hebben de acceptatie van cryptocurrencies door institutionele beleggers en financiële dienstverleners genoemd als een grote zegen voor het token dit jaar. Investeringsreuzen, waaronder Paul Tudor Jones en Mike Novogratz, prezen de cryptocurrency eerder dit jaar en voorspelden nog grotere winsten. De rally van het token versnelde in oktober nadat PayPal had aangekondigd dat het gebruikers in staat zou stellen cryptocurrencies te kopen, verkopen en aan te houden.

Lees meer: ​​JPMorgan zegt dat aandelen klaar zijn voor duurzame winsten op een manier die ze in jaren niet zijn geweest – en identificeert 43 namen om te kopen voor een bovengemiddelde winstgroei in 2021

 

Sinds bitcoin begin december boven het record van 2017 verhandeld werd, hebben grote banken zich ook opgewarmd tot het token als alternatief voor populaire hedge-activa zoals goud. JPMorgan-strategen zeiden dinsdag dat de groeiende interesse van institutionele beleggers in bitcoin op de lange termijn geld uit goud zal halen.

Scott Minerd van Guggenheim zei woensdag dat, op basis van het eindige aanbod en de waarde van het token ten opzichte van goud, bitcoin $ 400.000 waard zou moeten zijn.

De rally van de token is een “rechtvaardiging” voor investeerders die de beruchte hausse en mislukking van 2017 hebben doorstaan, zei Edward Moya, senior marktanalist bij Oanda.

“Het spreekt voor zich dat het belang van het doorbreken van dit sleutelniveau in de laatste volledige handelsweek van het jaar co

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Pinterest
LinkedIn
Share
Instagram